Sarjarakastuja 3.0 sekä Luova hullu humanisti -blogi

sonjaars /

Sarjarakastuja-blogin kansikuva

Sarjarakastuja 1.0 ja kaiken loppu

Sarjarakastuja-blogi sai alkunsa ensimmäisen kerran syksyllä 2017, jolloin aloin kirjoittaa kiinnostavista sarjoista Bloggeriin. Koko idea oli Suomessa ilmeisesti melko ainutlaatuinen, sillä en löytänyt silloin yhtäkään toista vain TV-sarja-arvosteluista tai -analyyseista koostuvaa blogia. Lukijakunta oli vaatimaton, mutta minua se ei ole koskaan haitannut. Olen aina nauttinut kirjoittamisesta itsestään, joten jokainen lukija on bonus.

Sarjarakastujan seuraava vaihe koitti viime syksynä, 2018, kun sabotage.fi -nimisen nettisivun päätoimittaja oli minuun yhteydessä ja ehdotti, että siirtäisin blogini kokonaisuudessaan heidän sivulleen. Lyhyehkön tutustumisjakson jälkeen Sarjarakastuja siirtyi vanhasta osoitteestaan uuteen ja toiminta jatkui siellä suhteellisen samana. Julkaisutahtini hidastui ensimmäisen vuoden jälkeen kahdesta postauksesta kuukaudessa noin yhteen postaukseen, sillä sarjojen katsominen ei vain enää onnistunut samalla vauhdilla kuin ennen.

Tänä kesänä sain yllättäen kuulla blogini sivuston päätoimittajalta, että sabotage.fi -osoite oli suljettu, lopullisesti. Edes omia tekstejään ei voinut saada takaisin. Vuoden työ tuntui menneen jälleen kerran hukkaan, sillä olin aloittanut blogini jo kahdesti ikään kuin alusta. Täytyi siis pysähtyä miettimään Sarjarakastujan kohtaloa. Julkaisutahti ei ollut häävi ja se tuntui hidastuvan jatkuvasti, mutta toisaalta teksteillä oli muutamia satoja vakiintuneita lukijoita, joiden kommentit piristivät aina päivääni. Lisäksi nautin itse kovasti blogin pitämisestä. Mitä siis kannattaisi tehdä?

Luova hullu humanisti -blogi

Olin pitkään jo haaveillut omien nettisivujen perustamisesta, harrastusmielessä sekä portfolioksi. Miksi en perustaisi sivustolle myös blogia? Harkitsin hetken, missä muodossa halusin pitää blogiani ja päädyin hieman erilaiseen ratkaisuun. Sarjarakastuja 3.0 ei ole enää oma bloginsa vaan täysin uuden Luova hullu humanisti -blogin osa. Uudessa blogissani keskityn myös muiden itselleni rakkaiden tekstien julkaisemiseen.

Luova hullu humanisti tulee pitämään sisällään Sarjarakastujasta tuttuja sarja-arvosteluja, mutta sen lisäksi kirjoittamiani novelleja sekä muita tekstejä, kirja-arvosteluja, kirjallisuusteemaisia julkaisuja ja kaikenlaisia luovuuteen liittyviä tuotoksia. Laajentuneesta aihevalikoimasta johtuen postaustahti on mahdollista pitää nyt paljon parempana ja sisältö mielenkiintoisempana.

Toivottavasti jäät mukaan seuraamaan, mitä kaikkea tämä uusi alku tuo mukanaan!

Rakkain terveisin
Sonja Arstio

Kategoriat: Sarjarakastuja

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *